Aanmelden voor de nieuwsbrief

Krachtplaats, Helende bezoekers-Tuinen

Verscholen in het groen ligt het Groningse dorpje Veelerveen. Op de Drents, Duits, Goningse grens bevindt zich de gewijde Elohim Krachtplaats en de Helende bezoekers-Tuinen. Maar liefst 2 hectare 'sacred site' die Krachten ankert voor zelfrealisatie , meesterschap en de nieuwe tijd. De Elohim Krachtplaats ondersteunt individuen, organisaties, instellingen en onderwijs om mee te gaan met de nieuwe tijdsgeest,  maatschappelijke herstrukturering en  bewustwordingsprocessen. In de Krachtplaats-eenheidsenergie opent bij ieder het authentieke zelf, een krachtiger hart- en wij-gevoel.
Op de Krachtplaats kennen de Elohim-Gouden Tijdsopleidingen en persoonlijke consulten enorme diepgang en bijzondere resultaten.

 

Universele bedoeling Krachtplaats

De energie van de Elohim Krachtplaats, de helende bezoekerstuinen en de hogere dimensies ondersteunen al jaren op beperkte schaal het grote veranderingsproces voor een betere wereld en voor mensen die funktioneren vanuit het authentieke, volledige zelf dat zonder oude patronen en onwaar ego is.

Sinds 2008 neemt de Elohim Krachtplaats in uitstraling enorm toe en oefent ze invloed uit boven  Nederland en België.

Haar energie helpt daarmee mensen die willen leven en organisaties willen leiden vanuit dienstbaar leiderschap en wij-gevoel. De Krachtplaats-energie over Nederland en België komt binnen in ieders hoger zelf. Vandaaruit kan het bij bewuste mensen als intuïtieve ingevingen langzaam zijn werk doen en doordringen naar verstand, hart en gedrag.  Alleen mensen die de behoefte voelen live aanwezig te zijn op de Krachtplaats ontvangen hun inspiratie en informatie direct in de cellen en body. Dit brengt een versnelde shift naar zelfrealisatie en dienstbaar leiderschap. Ieder weet bewust of onbewust of hij/zij geregeld en naar de Krachtplaats zal komen ...

 

Wat zijn Krachtplaatsen

Een krachtplaats is een groot acupunctuurpunt van de aarde. Een spiralende vortex van lichtenergie die tot ver in de sterren en diep in de aarde rijkt. Krachtplaatsen zijn "thin places". De sluiers zijn er dun tussen andere dimensies, andere ongeziene werelden, zoals de engelen- en natuurwezen-rijken. Elke wereld-krachtplaats heeft een eigen betekenis en sfeer en beïnvloedt  het mondiaal bewustzijn.
Sommige oude krachtplaatsen dragen veel zware, rituele,  oude tijdsenergie. De Elohim krachtplaats, "tilt alles in het licht"  en is bedoeld voor de nieuwe tijd, individuele en planetaire verlichting

 

De Elohim Krachtplaats ondersteunt organisatie- en onderwijs-pioniers
bij het realiseren van collectieve en holistische veranderingen 

De Elohim Krachtplaats opent zowel ideeën als processen die welzijn en eenheid zullen bewerkstelligen in individu, organisatie en samenleving. Binnen- en buitenwereld, zichtbare en onzichtbare wereld, organisatie en  natuur.  (zie engelen in foto) boeddha met engelen
Het geeft een ieder meer overvieuw betreffende  groeimogelijkheden en belemmeringen.

 

De Elohim Krachtplaatst is één van de drie plekken op aarde die er voor zorgen dat  multidimensionaal bewustzijn en overview direct worden geïntegreerd.

Wanneer eenheid en nieuwetijds aanpak en beleid worden doorgevoerd ontstaan organisatiebloei, leiderschap (Pillar of Light ),  goed stromende, hernieuwe teams, organisaties, en instellingen. Dienstbaar leiderschap betekent ook kosmische steun.

 


 

 

Een kind, mens, of organisatie in haar volledige potentie zal altijd dienstbaar zijn aan samenleving


 

De plek voor brainstormen over organisatie-vernieuwing, besluiten of retraite

De vredelievende krachtplaats-energie vind je overal op het Elohim terrein en in de gebouwen.  
De Elohim Krachtplaats met haar unieke locatie en het Elohim Business Centre met haar diensten zijn een belangrijke schakel voor het activeren van het volledig potentieel en de toekomst van mens en organisatie in Nederland en België.Helende Elohim bezoekers-tuinen

Je kunt een heerlijke en bijzondere wandeling maken door de Helende Tuinen. Een handleiding krijg je mee. Elke chakratuin zal je een heel ander gevoel en helende energie geven.  Verder kun je het met bewustzijn opgeladen labyrint lopen. Hierbij kun je de weg door je leven of organisatie lopen. Ook kun je lopen met een wens of vraag in je hoofd. Het zal je verrassen wat er gebeurt! Er zijn al heel wat bijzondere ervaringen van bezoekers gemeld! 

Door de Helende Elohim Tuinen en de Krachtplaats-energie laten oude patronen los. Voelbaar onstaan inspiratie, transformatie, zelfrealisatie en blijheid! 

Alle Krachttuinen, geladen met positieve energie, ondersteunen het worden van volledig potentieel en Meesterschap. Bij elk bezoek ontwikkelt meer creatiekracht, autoriteit, antwoorden en liefde om het eigen leven, de organisatie en mensen naar het hoogste welzijn te voeren.

 


 gaia1.jpg

 

De nieuwe aarde manifesteert zich op het Elohim Centre en maakt de veranderde samenleving zichtbaar. Betekenis en frequenties van de Krachtplaats zijn het vervolg op de Weg in de Piramide van Gizeh (Egypte).  

 

 Openingstijden en adres

Openingstijden kristalshop, helende zelfrealisatie tuinen en inloop consulten:
dinsdag t/m zondag, 11.00-12.15 en 13.15-17.00
De Tuinen zijn geopend van 11.00-17.00 uur.

 

Vanaf half december tot begin januari gesloten. Ook tijdens de Pinkster- en Paasdagen, evenals hemelvaartsdag en koninginnedag gesloten, tenzij er een workshop is op deze dagen.

Elohim Centre
Ruiten A kanaal W1 26
Veelerveen (Gr)

Contact en route