Aanmelden voor de nieuwsbrief

Visie en doel

Het hoger doel en de visie van het Elohim Centre

Doel
Het doel van het spirituele Elohim Business Centre zijn verlichte organisaties en een bijdrage aan de revolutionaire eenheid, in de nieuwetijds Geest.
De nieuwetijdsenergie van het Elohim Business Centre brengt eenheid (verlichting) ook in materie, in de vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, in de eenheid met alle mensen en (natuur)Rijken, zowel als in organisaties. Het spirituele EBC heeft net als elk ander bedrijf productiviteit en inkomsten nodig. Het aardse doel; inkomsten en productie, zijn er echter geen doel maar een middel. Dit is een van de kenmerken van nieuwetijds organisatievoering. Net als de onderlinge verantwoordelijkheid voor  gemak, openhartigheid, joy bij het persoonlijke en organisatiedoel. Geld en productiviteit zijn in het EBC een bewuste fundering voor het hogere doel; bewustzijn, zelfrealisatie, healing, reading, coaching en eenheid voorleven en doorgeven. Deze nieuwetijdsformule waar  authentieke hartelijkheid en zakelijkheid, menselijkheid en Goddelijkheid, ik en wij, samen gaan, werkt al jaren zeer succesvol in het EBC.


Visie
Vanuit universele Bewustzijn/Liefde ervaren we alles als deel van ons zelf en voelen we ons deel van het grote geheel. Als onze natuurlijke wens tot werken voor elkaar niet meer vanuit ons ik, geld of traditioneel leiderschap ontstaat, maar vanuit onze essentie, hart en zelfgerealiseerd meesterschap, brengen we automatisch ons team, organisatie, maatschappij en de natuur naar eenheid. Onze ik-te-korten, overbelaste gevoelens en werkdruk laten dan los. Niet de idealiserende ik-mind of het ploeteren scheppen een betere werksituatie en wereld, meer geluk en welzijn, maar nieuwetijds non-duaal leiderschap, zelfrealisatie, wij-gevoel en wij-verantwoordelijkheid vanuit het gezamenlijke hart. 

 

 

Elohim Krachtplaats
De Elohim Krachtplaats met bezoekerstuinen, de verblijfsmogelijkheden, coaching-, healing- en zelfrealisatieparticipatie-mogelijkheden bieden een unieke kans voor de Weg van zelfgerealiseerd nieuwe tijds leiderschap in combi met gezin en werk. Jaren in een Ashram in India zonder deelname aan de maatschappij, behoren tot het verleden. De Elohim Krachtplaats activeert voor een ieder de energie die nodig is voor persoonlijke en planetaire verlichting ook temidden van het werk. Vanuit zelfrealisatie en verlichting staat manifesteren, samenwerken en samenzijn altijd in het teken van genieten, co-creatie en ieders welzijn! De hele omgeving wordt als vanzelf opgetild.