Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontstaan

Zomer 2008

Na 25 jaar individuele consultancy en groepstrainingen te hebben gegeven voor zelfrealisatie, de verbinding met moeder aarde en de natuurrijken, word ik "geroepen" voor het organisatieleven door de engelen en de sinds 1989 actieve Elohim Krachtplaats.

 

Een innerlijke oproep

Werkend op de bovenste verdieping van het Elohim Centre  achter mijn computer, begint de achtergrondfoto van mijn startpagina aan en uit te flikkeren. Voor mijn raam ontstaan er  2 lange doorzichtig blauwe engelen.

Ik stop mijn werkzaamheden en mijn hoofd en tune in op hun fijnstoffelijke sfeer. Ze vragen me bij het komende Oneness festival iets te willen doen voor het bedrijfsleven. Ik krijg er kippevel van omdat heel mijn persoonlijkheid een enorme "ja" voelt.

Zo komt het dat Julia te Velde tijdens het festival op het Elohim Centre een prachtige en boeiende lezing geeft over leidinggeven aan organisaties in samenhang met de eigen bewustzijnsontwikkeling. We raken in de pauze aan de praat.  Net als ik heeft ook Julia altijd innerlijk geweten dat het "anders" moet kunnen op aarde, heeft ze altijd het verlangen gehad bij te dragen aan een betere wereld. We praten erover dat ik voel dat het nu de tijd is voor het businessleven in Nederland voor een meer holistische bedrijfsvoering met meer liefde, bewustzijnsgroei en plezier in het werk. We spreken erover dat er steeds meer mensen en organisaties zijn die ook willen bijdragen aan een betere samenleving maar allemaal op eigen houtje pionieren.

 

oneworld.jpgZo ontstaat een meetingsgroep van 15 bewuste leidinggevenden uit verschillende organisaties

Als groep komen we een aantal keren samen. Er wordt nagedacht over mogelijkheden, nieuwe waarden en normen, nieuwe bedrijfsvoering, de Gouden Tijd, het voelt fijn,  maar niemand steekt echt zijn/haar nek uit. Ik ga vooreerst alleen door en ...


Maak de  Elohim Business site 

De energie van de Elohim Krachtplaats en de hogere dimensies ondersteunen al jaren op beperkte schaal het grote veranderingsproces voor een betere wereld en voor mensen die funktioneren vanuit het authentieke, volledige zelf dat zonder oude patronen en onwaar ego is.
Pas sinds 2008 neemt de Elohim Krachtplaats in uitstraling enorm toe en oefent ze invloed uit boven  Nederland, België en Europa.

 

Visie

Mijn eigen pad naar zelfrealisatie (2003) en de 25 jaar docentschap- en bedrijfsleidingservaring komen nu ook goed van pas voor het organisatieleven van Nederland. Tijdens de groepsbijeenkomsten met de "bewuste" leidinggevenden van Nederland wordt  duidelijk wat mijn eigen praktische bijdrage aan leidinggevenden en organisaties moet zijn, naast de reeds bestaande persoonlijke consulten en lezingen. Daarbij neem ik ook de eenheid met de natuur en hogere dimensies mee.

Mijn readings, workshops en opleidingen ontstaan altijd vanuit het verenigde veld met de hogere dimensies waardoor ze steeds vernieuwend en heel direct afgestemd zijn op wat er voor de komende tijd nodig is. Deze site en de genoemde diensten kan ik nu aanbieden vanuit mijn jarenlange samenwerking met de Bovenwereld.  Ook een verblijf op de Krachtplaats kan ik beschikbaar stellen voor Gouden Tijds-leidingevenden. Samen met de hogere dimensies en de blauwe elohim-engelen hoop ik dat andere pioniers uit het organisatie- , instelling-, en onderwijsleven deze site, de Krachtplaats en de Elohim readingsmogelijkheden zullen benutten voor hun eigen achterban en uiteindelijk voor een Gouden samenleving en mensheid.

 

 

De Elohim-engelen zeggen dat Nederland tot taak heeft een voorloper te zijn

Het organisatieleven zal een van de voorlopers zijn in de omslag die de maatschappij zal maken naar minder ego en meer wij-gevoel, hart en bezielde organisaties. Ook België gaat hieraan een belangrijke bijdrage leveren waarna andere landen zullen volgen. Onderwijs zal een directe tweede plaats innemen. Daarna zullen ook andere sektoren zoals wetenschap en politiek volgen.

De energie  van de Elohim Krachtplaats ondersteunt zeer sterk de pioniers wiens hoogste levensbestemming het is een bijdrage te leveren aan de wereldwijde vernieuwingen. Deze pioniers zullen kracht en moed halen uit  eigen zelfrealisatieprocessen middels de Elohim opleiding en persoonlijke consulten.

.

 

Joke ElZiam Nootebos

 Contact

 

Dank

Met dank aan al mijn Gouden vrienden voor het vele meedenkwerk bij het tot stand komen van deze site! In het bijzonder dank ik Kees, Rinke, Julia, Vincent, Annelies en Bianca.