Aanmelden voor de nieuwsbrief

Actueel

 


 

EBC Meeting/ Satsang

In de Business Meeting / Satsang zal centraal staan hoe de manager of leidinggevende zijn/haar organisatie kan optillen naar nieuwe vormen. In het nieuwe ondernemerschap gaat het om het belang van de gevoelsinteractie tussen de manager, het bedrijf als organisme en de maatschappelijke omgeving. Door bewustwording, readings, afstemming op het hart, gevoel en inspiratie komen management en medewerkers weer in contact met de essentie van elkaar en de organisatie. 

lees verder.. 


Gezonde geldstroom

Voor velen is geld en materie een doel op zich, i.p.v. een fundament om plezier, schoonheid en goedheid te verspreiden. Anderen zitten nog vast aan oude armoedebeloftes, of aan het waanidee dat je een beter mens bent als je niet rijk bent. Geld voelt daarom soms "vies" of "koud".

Het probleem is dat niet iedereen de verschillende mogelijkheden aanvoelt van waar uit je als mens met je geld kan functioneren. In het collectief zit nog altijd de idee van: "rijken zijn de slechteriken, zij hebben de macht". Onzin natuurlijk. Er komen steeds meer welgestelde mensen die echt niet op persoonlijk gewin uit zijn. Zij willen een ander niet laten "verliezen" om zelf te kunnen "winnen" en zijn ook niet krampachtig gehecht aan hun geld.
Geld, de universele maat van wereldse rijkdom, wordt ten onrechte gezien als de tegenpool van spirituele, innerlijk rijkdom. Zelf krijg ik zo nu en dan mailtjes over hoe ik het in mijn hoofd haal geld te vragen voor mijn gave. Alsof de overheid de uitgaven van de "tempel" nog steeds moet betalen...

Aan geld kleven dus uiteenlopende individuele en collectieve emoties. Geld brengt mensen veiligheid, basisbehoeften, bestaansrecht, macht in relaties en in organisaties en aanzien. Deze "zekerheden" kunnen echter alleen maar tijdelijk zijn. Alleen innerlijke zekerheid, in de vorm van Zelfrealisatie is blijvend. Zelfrealisatie met een geheelde innerlijke man/vrouw, met genoeg liefde, eigenwaarde en zelfbekrachtiging, brengt zoveel innerlijke rijkdom dat we ook uiterlijke rijkdom aantrekken, tegelijk met de wens tot delen.

De Geest (Spirit) wil zich uitdrukken in Materie

Dat is de kracht van deze tijd. Het brengt nu echter ook al het ongerief, de blokkades en soms ook oordeel, omhoog.

Hoe krijg je geld binnen

lees verder...