Aanmelden voor de nieuwsbrief

Pillar of Light

Een Pillar of Light is iemand wiens levensbestemming het is tot volledige zelfrealisatie /ontwaken te komen en bij te dragen, met behulp van de organisatie, aan een betere wereld. Hij of zij zal tevens op heldere, intelligente wijze verruimen in bewustzijn, intuïtie en hart.

 

Pillars of Light kunnen leren hun hogere kwaliteiten, volledige potentie en idealen niet alleen geestelijk maar ook praktisch te integreren. Zo gauw zij door verdiepende zelfrealisatie-lessen in staat zijn te onthechten van het belang van ego-zekerheden en gevoeligheden, komt hun volledige potentie beschikbaar als dienstbaarheid aan mens, organisatie en samenleving.
Gevoeligheid wordt dan een magnetische Kracht. Volledig vertrouwen op innerlijke en hogere leiding dat belichaamd wordt, voorkomt alom hindernissen en moeilijkheden en brengt mens en organisatie rechtstreeks naar het meest ultieme doel.

 

Zuil van lichtthe2blight[1].jpeg

De gezuiverde chakra's* van de Pillars of Light brengen licht in hun omgeving. Wanneer alle chakra's voldoende verlicht zijn en tot eenheid zijn gekomen, dan is er helderziend sprake van een "zuil van licht"; De Pillar of Light.

*chakra's zijn belangrijke accupunctuurpunten waar geest en lichaam samenwerken

 

 Door Joke ElZiam Nootebos