Aanmelden voor de nieuwsbrief

We hebben nog maar 2 jaar ...

gaia1.jpgHet gaat snel met de wereldwijde veranderingen. We schakelen over van denk-bewustzijn naar ziele-bewustzijn en zullen van daaruit leven, kopen en werken. Het is de komende twee jaren erop of eronder.

 

Zal de Westerse samenleving en met name Nederland (Amerika en België) op een andere wijze opstaan na de crisis? (ik voel einde zomer 2009 een lichte verbetering met daarna waarschijnlijk verdieping van de crisis tot zeker einde 2010). Diegenen die in het groot zullen zorgen voor de omslag zijn op de eerste plaats de organisaties en het onderwijs.

 

Zal hun streefdoel zich kunnen veranderen van het verwerven van geld, effciëntie, ego- en persoonlijke belangen/ambities naar het dienen van de samenleving d.m.v. de organisatie en het werken vanuit levensbestemming en hart? Waarbij het eerste streefdoel dan slechts een natuurlijk "gevolg" is?

 

Egoloos handelen is nodig

Voordat we dat niet alleen "weten" en wensen maar ook "doen" is er nog enorme spirituele kennis en groei nodig. Op de eerste plaats bij hen die de energie en sfeer neer zetten, de leiding hebben. Het vraagt van besturen en leidinggevenden een doorbraak aan inzichten, hart, vertrouwen en het loslaten van alle ambities en ego-zekerheden. Persoonlijk zowel als organisatorisch. En dan nog vraagt het enorme tactiek, diplomatie en ook ervaringsdeskundige kennis, hoe de uitvoering de komende twee jaar stap voor stap kan plaatsvinden door alle lagen en doelstellingen van de organisatie heen. Waar dan op te vertrouwen en varen... Kortom er is nog een enorme structurele organisatiegeboorte nodig en een nieuwe wijze van leidinggeven!

We hebben slechts 10% nieuwe Holistische organisaties nodig om een enorme (hoger dimensionale) Kracht te genereren. Het hele collectief bewustzijn zal daardoor voor de hele samenleving dezelfde ommezwaai naar welzijn bewerkstelligen.

 

De evolutierol van de Elohim krachtplaats en het centrum

Het Elohim Business Centre heeft de ervaringsdeskundige kennis in huis en heeft hard gewerkt aan het opzetten van een breed scala aan diensten voor organisaties . Denk hierbij aan opleidingen en persoonlijke coaching tot zelfrealisatie, lezingen etc., waar bedrijven, onderwijs en organisatorisch leidinggevenden gebruik van kunnen maken als ze werkelijk willen bijdragen aan een nieuwe wereld in wording.

 

De Elohim Krachtplaats, de nieuwetijdspoort voor Europa, genereert gedurende een verblijf enorm veel energie, openingen, bewustzijn, inzichten en hogere dimensionale ondersteuning. Het is op dit moment dé plek voor de nieuwe leiders. Het authentieke zelf ontplooit zich er volledig door de hoger dimensionale Krachten die er, tezamen met een bezielde natuur, sterk voelbaar zijn.
Trainingen, brainstorming, retraite of coaching zullen er verdiepen. Positieve, persoonlijke en groepsenergie zal zich verspreiden d.m.v. de Elohim Krachtplaats naar andere wereld- acupunctuurpunten als een bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ieders aanwezigheid werkt op de Krachtplaats als een shiatsu-drukpunt in het hele aardenetwerk.

 

 

 

Kennismakings workshop voor leidinggevenden

 een kennismaking weekend workshop

Korte beschrijving van de inhoud:

Waar sta ik/wij, wat wil ik zelf / met mijn leven, ontwikkeling, organisatie, werk
Je ware natuur leven gaat samen met natuur beleven
Zelfrealisatie- en eenheids-transmissie
Ben je in staat, heb je de wens om organisatie-reading te leren
Gouden organisatie en samenleving

 

Wereldvrede, Eenheid, maken we het mee?

Van het een komt het ander. Als de rijkere landen de koerswijziging van ik naar wij concreet kunnen maken, dan veranderen we met zijn allen in nog geen 20-30 jaar de hele wereld door de enorme grote impact hiervan!!

We hebben alle koppen, handen en harten nu nodig, de tijd dringt.


Stuur s.v.p. www.elohim-business-centre.org door aan elke manager, leidinggevende of instelling die je kent en die mogelijk belangstelling kan hebben!

 

Joke ElZiam Nootebos