Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nieuwetijds leiders en organisaties gevraagd?

Nieuwetijds leiders en organisaties gevraagd
Nieuwetijds organisaties, onderwijs en woonvormen hebben een kern van leidinggevenden nodig die zich naast de praktische gang van zaken, mede verantwoordelijk maakt voor de organisatiesfeer, uitstraling, de essentie en ontwikkelingsweg van haar mensen.

Hebben we genoeg van alle ego's, karren trekken zonder medestanders, targets, tussen werkvloer en de bedrijfsleiding of politiek  in te moeten zitten, de oneindige stroom van werk, eilandjes, tegenwerking, onderstromen of manipulatie?
Zijn we moe van teleurstelling, weer op-veren en weer een nieuwe horizon zien? Moe van het niet erkend, gezien, aangevoeld of gerespecteerd worden?


Wil je leren hoe je je omgeving kunt leiden naar bewuste, open communicatie en een veilige, integere sfeer waarin onderstromen, bondjes, niet thuis geven, aanvallen, al teveel angst voor positieverlies of kritiek, nauwelijks voorkomen? Hoe help je onbewuste, afweerpatronen, voortkomend uit pijn vanuit iemands verleden, oplossen, zodat de energie vrij kan komen voor meer eenheid? Hoe zie en stimuleer je de werkelijke essentie van jezelf en je medemensen?
Leer de valkuilen kennen van de oude tijd en en ontwikkel nieuwetijds tools.

 

Kwaliteiten bewuste nieuwetijds leidinggevenden
Nieuwetijds leiders zijn zelf authentiek, krachtig, onafhankelijk, autonoom, intuïtief en sterk invoelend. Ze hebben zelf reeds veel getransformeerd en gezuiverd. Ze functioneren niet alleen vanuit hun autoriteit en hoofd, maar ook vanuit hun buik, kwetsbaarheid, levensdoel en volledig potentieel. Ze zijn het DNA van de organisatie, staan daarvoor en delen hun verruimd gewaar zijn en gevoel met anderen. Ze tillen alles naar meer licht, joy, gemak, eenheid en welzijn.

Omgeving groeit mee, plekken van licht ontstaan
De directe mensen om hen heen krijgen als vanzelf prachtige kansen om ook te rijpen en groeien naar het eigen potentieel en de oorspronkelijke essentie door de sfeer rondom deze leiders. Nieuwetijds leiders hebben geleerd hoe de oude organisatievoering of teamgeest, naar een nieuwetijds geest met innerlijke mannelijke-vrouwelijke balans, non-dualiteit en openheid, te transformeren. Door hun vaardigheden en ervaring hierin ontstaan plekken van Licht.

De weg naar een evolutionaire nieuwe samenleving gaat hand in hand met non-duaal leidinggeven Eigen zelfrealisatie en innerlijke integriteit zijn noodzakelijke ingredienten. De nieuwetijds-leiders zullen alleen al door hun uitstralende Kracht, Licht en innerlijke heelheid, enorme positieve invloed uitoefenen op het bedrijf of de instelling. Komen daar hun aardse kwaliteiten bij dan trekken ze moeiteloos hele afdelingen in welzijn, onderlinge harmonie en balans. Plezier en gemak, klandizie en efficiëntie zullen toenemen. Alleen nieuwetijds organisaties - wij-organisaties - zijn in de nabije toekomst levensvatbaar en zullen een ongekende kracht en voorspoed kennen.Opleiding , persoonlijk en/of bedrijfsconsult


 

Dienstbaar leiderschap verenigt kracht en kwetsbaarheid in zich


 

Het Elohim Business Centre

Het Elohim Business Centre ondersteunt mens en organisatie naar non-duaal leiderschap en zelfrealisatie.
Ontwikkeling, reading en coaching van onbewuste, fysieke, emotionele, mentale en spirituele patronen van leidinggevenden, teams en organisatie zijn hierbij het aangrijpingspunt. Onbewuste en onderbelichte tendensen worden aan het licht gebracht. Adviezen voor een nieuwe bedrijfsvoering, coaching en begeleiding worden aangereikt voor duurzame verandering en ontwikkeling.

meer over het EBC..


T: +31 541539
E: info@elohim-centre.org