Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ben jij het ook zat?

Als leidinggevende sta je vaak onder druk van de directie door de doelen die gesteld worden en je personeel heeft het gevoel de orders te moeten opvolgen zonder gehoord en gezien te worden in hun kwaliteiten en inzet. Je hebt het gevoel geleefd te worden door de waan van de dag , de drukte en de enorme targets die gehaald moeten worden.

Doordat je je zo onder druk gezet voelt kun je geen ruimte meer vrijmaken voor jezelf en je mensen. Steeds meer gaat het knagen en steeds meer ontevredenheid ontstaat. Steeds verder daal je af, verder van wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt doen. Met alle gevolgen voor jezelf, het personeel en het bedrijf.

Steeds dieper zak je in de put en toch blijf je maar door ploeteren, want ja, je moet toch wat…… Je hebt een gezin om voor te zorgen, je hebt je huis dat afbetaald moet worden, je wilt minstens 2 keer per jaar op vakantie en de mensen in je omgeving moeten denken dat je geniet….en, ik heb hier nu eenmaal voor gekozen, dus moet ik ook maar gewoon doorzetten. Als ik nu dit…, of zodra dat…als hij of zij nu gewoon….Ik kan nu echt niet meer veranderen van baan, dan verlies ik inkomen, mijn pensioen, moet ik in een kleiner huis gaan wonen etc…

Hoe ver wil je nog gaan? Hoe ver wil je verwijderd zijn van je kern, van je genieten van het leven, van het stemmetje in je dat zegt….is dit echt wat ik wil?

Steeds meer mensen komen tot het inzicht dat deze manier van leven hen niet bevredigd.

Ook ik heb die weg bewandeld. Ik heb mijn huis verkocht en mijn P&O baan opgezegd en ben op zoek gegaan naar mijn Zelf. Door me te richten op wat en waar ik graag wil zijn, door diep in mezelf te gaan onderzoeken en de focus te houden heb ik mijn ware zelf en levensdoel ontdekt. Alles is gaan rollen in de richting die mij roept!

Ben jij het ook zat? Hoor jij ook nog telkens het stemmetje in je dat zegt dat dit toch niet is wat je werkelijk wilt? Heb jij ook  ideeën over wat je graag zou willen, maar durf je de stap niet te zetten? Heb jij ook het gevoel dat je vastzit en niet meer weet welke kant je nu op moet?

Boek dan een consult bij mij. Tijdens het consult kun je loslaten wat niet meer bij je past. Samen komen we uiteindelijk tot jouw kern. Tot wie je werkelijk Bent. 

Willeke1-willeke2010009nieuw.jpg

Bel voor een afspraak: 0597-541539 of mail info@elohim-business-centre.org