Aanmelden voor de nieuwsbrief

Goede energie in de organisatie

Elk vertrek, afdeling en gebouw heeft stagnerende en stromende energie. Dit bepaalt grotendeels het welzijn of de problemen. Het  "lezen" hiervan kan op de plek zelf of middels foto's en situatietekening. D.m.v. een reading wordt de sfeer- en energie-invloed op mensen en werk duidelijk en gerapporteerd. De open of gesloten sfeer, onder- en bovenstromen, electromagnetische straling, gebiedsstraling, verstorende waterlopen en eventuele aardstraling kunnen oplichten en positief beïnvloed worden middels het op de juiste wijze plaatsen en uitlijnen van specifieke Elohim meesterkristallen, Crystal Home+Office Healer,  en het uitlijnen hiervan. Specifieke edelstenen worden geplaatst op technische stralers en stratechische punten. Als exrtra optie kunnen ook heilzame natuurlijke geuren en Elohim tincturen, specifiek afgestemd en gecombineerd ter ondersteuning van de mensen in die ruimte worden verdampt of regelmatig in de ruimte worden gesprayd.

Ook worden o.a. het landschap en haar bezieling uitgelijnd met het gebouw, naast het aantrekken van andere positieve krachten en krachtlijnen uit de natuur.


Waar kristallen geplaatst kunnen worden 
Soms als het mag en kan wordt de kristal of halfedelsteen-cluster op of onder een bureau, in een hoek(en) of als decoratie (moderne uitstraling) op een in het oog vallende plaats, neergezet. Bij de uitlijning en keuzesoort wordt rekening gehouden met het doel van de sfeer in het vertrek of de afdeling.

 
Het energiewerk en het plaatsen van kristallen kan eenmalig maar ook een controle- en onderhoudspakket behoren tot de mogelijkheden.


Een groene omgeving, kristallen, voeding met chi

Als onze omgeving energie van ons neemt i.p.v. dat het geeft, raken we gestresst, in de war, vermoeid, lethargisch, allergisch, verliezen onze dynamiek en worden uiteindelijk ongelukkig, niet blij en geestelijk of lichamelijk ziek. Bewust of gedwongen door spanningen of ziekte zullen we die plek uiteindelijk verlaten.


Een te weinig bezielde omgeving, een omgeving met teveel mentale of stressenergie, met te weinig plezier, hart of doelgerichtheid is niet nodig. Net als teveel ziekte of vermoeidheid.
Oplossing; Crystal Home+Office Healer op het bureau of thuis (werkzaam in cirkel van ongeveer 40 mtr) of (afstand) healing-reading op het gebied-gebouw.

 

Onbekommert en zorgeloos werken door chi-kracht
Met een door chi, lichtkracht en geestkracht (Home+Office Healer) opgeladen fysiek, emotioneel en geestelijk lichaam, stromen, stralen en werken we onbekommerd en zorgeloos. Pas dan kunnen we, onze angsten, depressies, zorgen, werkdruk, inefficentie, overmatig denken en onzekerheden, gemakkelijker los laten. Alleen de lichtheid van ons systeem, ontstaan door een energetisch gezuiverd, met chi-opgeladen en uitgelijnde omgeving, helpt ons los te komen van een verkrampte en ongezonde werkwijze en stemming.  

 

Juiste omgevings- en werksfeer voor praktijk en bedrijf
Het Elohim Team verzorgt readings, healings, lezingen, rondleidingen en workshops over nieuwetijds organisaties, kristallen, sferenbelasting, de natuur en haar medicijnkracht. Ook begeleid ze bedrijven en praktijken in het helen, zuiveren en versterken van een juiste omgevings- en werksfeer. Voor info  mail ons je vraag of wens; info@elohim-centre.org of info@elohim-business-centre.org


 

 

rozekwarts1.jpg

Kristallen laten installeren voor de gewenste sfeer

  • overvloed
  • concentratie
  • ontspanning, samen pauzeren
  • cliënten ontvangst
  • studiehoek
  • creativiteit, efficientie, een goede stroming
  • eigenheid en teamgevoel
  • wij-gevoel en mededogen
  • krachtig optreden, bij jezelf blijven
  • van mentaal en idee naar daadkracht en vormgeving

 

Vakbekwame kristalmaster en organisatie-reader is noodzakelijk

Om tot een juiste uitlijning en kristalkeuze te komen is een (vakopleiding tot) kristalmaster- gebiedsreader noodzakelijk. Daarnaast zijn een vakopleiding en ervaring nodig om de energie en straling in ruimtes te kunnen readen en haarfijn af te stemmen op de behoefte en het karakter van de organisatie en haar medewerkers. Beide beroepsopleidingen worden door het Elohim Centre verzorgd.
Voor de uitlijning en installatie van de juiste kristallen staan er bij het Elohim Centre organisatie-readers / kristalmasters klaar. Ook verzorgen zij  het bijstellen en  uitlijnen van de geplaatste kristallen bij bedrijfs-, team- en doelen-veranderingen.

 

Elohim Business Readers
Voor een afspraak of meer informatie, neem dan contact op met het Elohim team Business Readers.

 

Zelf aan de gang met kristallen?

 


 

Contact opnemen over Goede energie in de organisatie!

 

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

onderwerp
*
naam
*
bedrijfsnaam
telefoon
email
*
bericht
*
anti spam
*
Type hier het woord "elohim"