Aanmelden voor de nieuwsbrief

Persoonlijke masterreading en healing voor pioniers en zelfrealisatie

Pioniers wiens levensbestemming het is bij te dragen aan de wereldwijde veranderingen en een groter eenheidsbewustzijn, zullen de energie van de Elohim Krachtplaats met al haar dimensies en hoger, authentieke bewustzijn / hart, weten te benutten. Het Bewustzijn en de "aanwezigheid" van de Krachtplaats bekrachtigen elk consult enorm.

In het Elohim Centre is zeer veel diepgaande reading- en healingervaring op het gebied van  levensbestemming en zelfrealisatie aanwezig. Ook gezondheid, werk, relaties, wonen e.a. persoonlijke vragen worden tegen het licht van de eigen ontwikkeling bekeken. De Krachtplaats verruimd tevens het bewustzijn en de healingskwaliteit van de master reader-healer.

 

Uitleg authentieke zelf

Tegenwoordig wordt het authentieke zelf veelvuldig verward met het hogere zelf of de ziel. Het authentieke zelf is echter het hogere zelf van het hogere zelf, of te wel, de Goddelijke oorsprong en de daarbij behorende levensbestemming.

Zelfrealisatie zorgt voor werken vanuit het authentieke zelf, de levensbestemming en passie. Onzekerheid, ziekte, onderlinge angst voor kwetsbaarheid, dominantie en egoambitie lossen op door zelfrealisatie. Open samenwerking en een goede flow zijn daarna een natuurlijk gevolg. Ook zijn pioniers niet meer bang hun nek uit te steken maar zetten ze hun passie en levensbestemming neer omdat ze niet anders meer kunnen. Het werk dat hij/zij doet zal dan dienstbaar zijn aan het organisatiedoel, aan blijheid en maatschappelijk belang.


Elohim ondersteuning voor pioniers en zelfrealisatie

dna2.jpgOm pionierschap en zelfrealisatie te integreren in persoonlijkheid en daadkracht biedt het Elohim Centre de volgende ondersteuning:

  1. Opleidingen
  2. Zelfrealisatie- en pioniersconsulten.
    Door individuele masterconsulten van readers-healers die zijn voorgegaan op de Weg, versnelt en verduidelijkt het proces aanzienlijk. Denk ook aan een intensive  drie opeenvolgende dagen met op elke dag een consult en de rest van de dag een verblijf op de Krachtplaats met helende tuinen.
  3. Veelvuldig verblijf*
  4. De eenheid met natuur-, kristal- en engelenrijken wordt bij het Elohim Centre door veelvuldig verblijf fysiek en in de persoonlijkheid geïntegreerd. *
  5. Het Elohim Centre, met de Krachtplaats is een "bijtank"-, opvang- en uitrustplaats voor vele pioniers en hooggevoelige mensen. Een plaats waar fijnstoffelijkheid bespreekbaar is.


Voetnoten
3*: Het multidimensionaal bewustzijn, Kracht en Hart openen zich niet alleen in het hoger zelf, maar ook in de persoonlijkheid en cellen door live aanwezig te zijn op de Krachtplaats. Dit brengt, naast nieuwe heldere kwaliteiten ook een diepergaand (collectief) zuiveringsproces tot in het DNA op gang.


4* De Elohim Krachtplaatst is één van de drie plekken op aarde die er voor zorgen dat "codes" van multidimensionaal bewustzijn direct worden geïntegreerd in je cellen. Na meerdere bezoekjes merk je dat er een diepergaand invoelend vermogen zich opent met de natuur, sferen, gedachten en diepere gevoelens  van anderen, hogere dimensies, etc. ook je eigen onbewustzijn en kwetsbaarheid openen zich. Verdedigingshoudingen, emotionele en fysieke zwaktes laten los.


In de Elohim zelfrealisatie-opleiding leer je concreet gebruik te maken van je multidimensionale vermogens. Dat wat je vaag "weet" en aanvoelt een plaats te geven, te benoemen en gebruiken. Kortom het onbewuste, bovenbewuste en hogere dimensies worden geïntegreerd in je persoonlijkheid en gezondheid. Het multimensionale zal een bruikbaar handvat voor zelfinzicht en holistisch leidinggeven opleveren en nog verder bijdragen aan een harmonisch omgaan met jezelf en de omgeving.

Wanneer zuivering, het multidimensionale en zelfrealisatie zich verdiepen ontstaat wereld-dienstbaarheid, de Pillar of Light en pionierschap voor nieuwe organisaties, nieuw onderwijs en de Aarde.

 

Readers-healers

 

Route en contact