Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zelf aan de gang met kristallen?

Het meest eenvoudige en krachtigste is een Elohim Crystal Home+Office Healer met geopende en geactiveerde kristallen neer te zetten op iedere afdeling. Leg ook een geactiveerde toermalijnkristal in de buurt van computers / toetsenborden en een speciale Elohimtoermalijn op de meterkast.
Voor de gevoelige medewerkers met steeds terugkerende problemen: bel naar het Elohim Centre voor een eenvoudige oplossing bij een muisarm of hand, een pijnlijke nek en onderrug, extra stralingshinder of persoonlijke ondersteuning. Een persoonlijke (tel) reading op de achterliggende oorzaak en een extra aura-bescherming, zijn, naast fysieke aanpassingen zoals een juiste stoel, het eerste terugverdient.

 

Een lichte en blije werksfeer ontstaatcrystal home healer bergkristal

Elohim Crystal Home+Office Healer met geprogrammeerde kristallen werkt niet alleen in huis maar juist ook op de werkplek. In een straal van 30 tot 40 meter wordt alle negatieve energie positief gemaakt. Ook negatieve aardstralen, wateraders en sferenbelasting worden omgezet tot een lichte, blije, heldere en opgewekte eenheidssfeer waarin het goed werken is.

 

Fysieke klachten en bezwaarde gemoedstoestanden nemen af

Door het plaatsen (op een tafel, vernsterbank of kast) van de Elohim Crystal Home+Office Healer wordt ieders vitale levensenergie versterkt en stralings- e.a. zware energie omgezet. 

Negatieve straling of een niet blije sfeer kan leiden tot lichamelijke en psychische klachten. Het kan ook maken dat het lichaam, om nog goed te kunnen functioneren, daardoor meer mineralen nodig heeft. Met name magnesium-tekort en stress wordt gesignaleerd. (Dit tekort kan niet alleen meer spanning veroorzaken, maar ook weer spier-, gewricht- en hartklachten.) Drink veel kristalwater tijdens mentale arbeid.  

 

Veel voorkomende problemen bij negatieve straling

Veel voorkomende problemen zijn rugpijn, stijfheid van spieren en gewrichten, blaas-, nier-, hartklachten, vermoeidheid, spanning en depressie.

 

De Crystal Home+Office Healer is niet alleen te gebruiken bij negatieve straling, sferenbelasting, stress, geestelijke en fysieke klachten, maar brengt ook een harmonieuze ontwikkeling van ieders innerlijk.  

 

Als de omgeving "zwaar" is, belast is, worden mensen het uiteindelijk ook

Door de werking van stress, negatieve straling of gebiedsenergie kunnen mensen niet vanuit hun volledig potentieel en opgeruimd hart, funtioneren.  Het is een natuurwet dat persoonlijke energie zich aanpast aan de omgeving. Het is veel beter werken in een omgeving die positief met chi en kristallen opgeladen is. Lichaam, gevoel, denken en geest worden daar vanzelf steeds positiever en dat heeft weer een positief effect op werk, collega's en cliënten. Problemen zullen gemakkelijker tot een oplossing komen, ziekte neemt af. Net als technische storingen.

Al met al is de Crystal Home+Office Healer een fantastische ondersteuning zo wiezo, dus niet alleen bij negatieve energie. 

 

De kristallen uit de Home+Offcie healer laden zichzelf steeds op. Bij aardstraling is er nu geen onderzoek meer nodig. (kostenbesparend) . Maar wil je daar toch graag meer over weten dan is een onderzoek door Elohim teamleden, wel mogelijk.


 

Garantie

 Als je binnen 3 weken geen verandering bemerkt kun je de Elohim Crystal Home+Office Healer weer terugsturen en krijg je uiteraard je geld weer terug, minus € 15,00 voor het zuiveren van de sferenbelasting op de Crystal Home+Office Healer kristallen. De verzendkosten betaal je zelf.

 

 


 

Computers ontstoren2044-toermalijn20voor20meterkast.jpg

Vergeet niet je meterkast en computers te ontstoren met specifieke Elohim toermalijnkristallen en een kan met kristalwater op je bureau te zetten om geregeld van te drinken. De Elohim- waterkristallen houden je lichaam en geest krachtig en zuiver. Voeren afvalstoffen af en ondersteunen de concentratie, weerstand, nieren, nagels, haren en wervels.
De Elohim computer toermalijn zet  negatieve straling om volgens het piëzoeffect waardoor vermoeidheid e.a. klachten verminderen.

Tip: bestel voor je kristalwater en  computertoermalijnen volledig geopende en geactiveerde edelstenen bij het Elohim Business Centre.  Deze zijn zeer krachtig. Net als de Crystal Home+Office Healer.


Contact
E: info@elohim-centre.org
T: 0597 541539

 


 

Contact opnemen over Zelf aan de gang met kristallen?!

 

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

onderwerp
*
naam
*
bedrijfsnaam
telefoon
email
*
bericht
*
anti spam
*
Type hier het woord "elohim"