Aanmelden voor de nieuwsbrief

Rondleiding & natuurworkshop i.d. Helende Elohim Tuinen

Individuele of teamrondleiding in de Elohim Tuinen & natuurworkshop op afspraak.

winter_elfentuin_bollen2jpg.jpg

 

Voel je de subtiele oproep van de natuur?

Terug naar de natuur? Waar past dat nog in je werkzaam en privé leven?
Waarom die aandacht voor natuurproducten, milieu en natuur? Waarom is het nu zo belangrijk?

 

 

Welzijn, blijdschap en de wet van positieve aantrekking stromen beter door de natuur

Tijdens deze wandeling & workshop leer je verschillende uitstralingen van de natuur, bomen, planten, aardstralen, wezens, kristallen en gebiedsenergie, "meten, weten en ervaren". Na afloop zul je begrijpen hoeveel invloed een onbezielde of bezielde natuur heeft op jouw hele organisatie, je eigen pure natuur, je authentieke Zelf, aura of gezin. Meer dan je ooit voor mogelijk hield!
Tijdens een workshop krijg je tevens inzicht over verbetermogelijkheden om de energie van de woon-werkplek  zelf te  onderzoeken en meten.

Je zult op een tot nog toe ongekende wijze toegang krijgen tot een "andere" wereld dan de bekende wereld van je uiterlijke zintuigen. Een machtige, mooie wereld die, door eigen waarneming en natuursamenwerking, niet langer onzichtbaar en ondenkbaar zal zijn.

 In de Helende Elohim Tuinen vind je tevens de zelfrealisatie-Krachttuinen. In elke tuin bevinden zich, op gelaagde wijze, de Krachten en activaties voor jouw volgende Stap, innerlijke groei of inzicht. Een Elohimgids kan je nog diepgaander aansluiten op deze energie, uitleg geven over wat het voor positief gevolg kan hebben voor je leven. 

Inhoud

Een gids kan vertellen over hoe de natuur buiten een rol speelt, zo ook binnen, in je werk, in de organisatie, in een onderwijsinstelling, bij een overheidsinstelling of in je privé leven. Hoe buitennatuur bijdraagt aan jouw pure natuur.

 

Wil je leren voelen en communiceren met de natuur, misschien zelf het onzichtbare "zien" ; laat je individueel of samen met je team, door een Elohim gids meenemen op een betoverde wandeling door de Helende Krachttuinen en de Elohim Krachtplaats.
Indien voldoende tijd bestaat de mogelijkheid met wichelroedes elkaars aura te meten en vast te stellen hoe je inspiratie, geestelijke en lichamelijke energie, zich vergroot of verkleint op een positieve of negatieve stralingsplekken.


Maak kennis met de energie en het wezen van kristallen.

Weet je dat de herconnectie met de bezieling van de natuur je onschuld, puurheid en eigen Ware Natuur verder opent ! Hoe mooi is dat samen met je Kracht uit te stralen, thuis en op het werk!

 


 

De gids kan je initiëren in de Tuinen middels een persoonlijk consult (1) of als teams (2)

 

(1) Tijdsbepaling en mogelijkheden voor boeking: 1 uur rondwandeling/workshop, indien er een wens tot readen is op straling-natuur thuis/werk : nog 1 uur. Indien er een wens is tot persoonlijke healing/reading: nog 1 uur)

2) Voor teams geldt een max van 15 personen. Bij meer mensen gaan er 2 gidsen mee


 

Voor informatie of boeking

T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-business-centre.org

 

Verblijfsmogelijkheden, contact en route

Verblijfsmogelijkheden en overnachtingstarieven

 

 

 


 

Contact opnemen over Rondleiding & natuurworkshop i.d. Helende Elohim Tuinen!

 

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

onderwerp
*
naam
*
bedrijfsnaam
telefoon
email
*
bericht
*
anti spam
*
Type hier het woord "elohim"