Aanmelden voor de nieuwsbrief

Trainingen, opleidingen en workshops

op de Elohim Krachtplaats
trainer, docente en coach Joke ElZiam Nootebos

De Elohim Krachtplaats en het spirituele Elohim Business Centre zijn een ontmoetings- en opleidingscentrum voor non-duale nieuwetijds leiders en organisaties die een bijdrage willen leveren aan evolutionaire organisaties en een nieuwe samenleving. 

MD_Next ©

Management Development voor de huidige generatie directeuren en managers

 

MD_Next is Management Development +. Het gaat verder en dieper dan reguliere ontwikkelprogramma’s. Het raakt jouw essentie als directeur en manager, waardoor jij vervolgens je organisatie en medewerkers tot hun maximale potentieel kan laten komen. Een weldaad voor jezelf, je organisatie en de samenleving.

Neem even de tijd om dit programma tot je te nemen en af te stemmen of het bij je past. Of je toe bent aan deze volgende stap in je carrière. Een stap die begint bij een verdieping in jezelf en grote gevolgen zal hebben voor je gehele organisatie. Het biedt de mogelijkheid om een permanente verandering te realiseren, die met de meeste andere MD-programma’s niet kan worden bereikt.

Via jou ontstaat een andere stroming in je organisatie waardoor deze effectiever en succesvoller zal worden. Een bijzonder waardevolle investering in jezelf en je organisatie.

Lees meer Essentie MD_Next


 

 

Overige opleidingen en workhops voor leidinggevenden


Opleiding Innerlijk leiderschap met meesterschap en kwetsbaarheid

Opleiding Dienstbaar leiderschap, nieuwetijds samenwerken en co-creatie

Opleiding Nieuwetijds mastertrainer voor coaches en leidinggevenden


 

 Nazorg en begeleiding

 

Na afloop van de opleiding, terug in de eigen organisatie en het toepassen van het geleerde, kan de opgeleidene (en zijn/haar organisatie) als cliënt voor ondersteuning aankloppen bij het Elohim Business Centre en haar team. Zowel voor persoonlijke groei, readings, coaching en vragen, als  voor het team en de organisatie.